Bättre sent än aldrig!

bron

Alltså, varför har ingen sagt till mig hur himla bra Bron är? Jag har hört om den ett tag, så klart, men jag trodde det skulle vara en ganska långtråkig SVT-serie. Men i förra veckan började jag kolla och jag är helt besatt nu. Dock har jag bara sett första säsongen och jag har redan blivit spolad med både det ena och det andra. Så istället för att göra någon annan lika irriterad så säger jag nu Spoiler alert! Jag tycker det är så himla tråkigt att jag nu vet att Martin inte kommer vara med i framtiden, jag som fastnat för honom som mest. Jag har sett andra saker där han är med där han har spelat skurken så att säga, så det är så himla kul att se honom så sympatisk som han är i Bron. Så jäkla skicklig skådespelare! Har ni sett Bron?

3 thoughts on “Bättre sent än aldrig!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.