Behovet av ledighet!

Godmorgon kära ni! ♥︎

Hur mår ni idag? Jag känner mig så himla redo för helg redan och det är bara onsdagsmorgon.. Den känslan är sådär, särskilt eftersom jag har skitmycket att göra så helgen är inte direkt ledig alls. Men moroten för detta är ju det kommande sommarlovet. Jag kommer antagligen jobba en del i sommar, men jag ska verkligen se till så att jag har i alla fall tre helt lediga veckor att bara slappna av och återhämta mig. Ledig känns det inte som om jag har varit på hur länge som helst, inte helt ledig i alla fall.

Idag ska jag träffa min grupp för en sista genomgång av vår presentation vi ska ha på fredag, sen ska jag hänga med Stina på ett möte angående en fastighetsmäklare Hägersten. Hon ska nämligen sälja sin lägenhet hon har där och ville ha lite moraliskt stöd. Hon är en sån människa som blir nervös i situationer som är allvarliga och professionella, något hon verkligen måste öva bort om hon ska ha någon framtid som hotellägare, stackarn! Men hon är på god väg! Sen ska jag sova tidigt idag, känner mig himla trött. 

Hoppas ni får en härlig dag, trots att det BARA är onsdag ..

lazy

One thought on “Behovet av ledighet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.