Besatt av choklad idag!

chokl

Hur gott ser nu inte detta ut att vara?! Jag sitter och letar efter choklad online för att fullända min presentkorg som jag ska skicka till mamma till hennes födelsedag. Och när man söker på choklad på google så får man upp de mest oemotståndliga bilderna på choklad alltså. Jag tror jag får springa bort till butiken efter jag beställt och köpa mig lite choklad idag, faktiskt! Jag är ju inte någon riktig godisätare egentligen, bara när man pluggar inför tentor. Men idag kan jag nog unna mig några bitar choklad! I morgon är det första juli, vilket känns helt galet! Att juni redan är förbi, alltså! Men det var ju en stressig start så jag tycker att den här månaden kan räknas som en halv. Juli innebär mycket sommaraktiviteter, hoppas jag. Sen ska vi fira mamma också! Får se vad hon bestämmer sig för att ha för en fest, ibland är det bara vi och hon lagar mat men ibland slår hon på stort och håller en stor fest i lokal. Jag vet faktiskt inte riktigt vilket av det jag föredrar, har alltid lite dåligt samvete när det är över för att det aldrig känns som om man visat tillräckligt hur mycket man uppskattar henne. ♥︎ Men det är nog mitt problem .. 

Hoppas ni mår bra och får en riktigt fin torsdag, hörni!

2 thoughts on “Besatt av choklad idag!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.