Bildelar och trötthet!

Hej hopp, kära ni!

Idag är jag trött, otroligt trött faktiskt. Kände mig helt överkörd när jag vaknade. Det finns egentligen ingen anlednings alls till att jag ska vara såhär trött idag, gick och la mig i tid och fick mina timmar. I går gjorde jag inget förutom att plugga lite, sen slappa på kvällen. Jätte konstigt! Idag ska jag strax träffa Elin på frukost på Espressohouse. Det ska bli mysigt, dock ska vi ses för att hon behöver hjälp med att hitta rätt reservdelar till bilen. Hon pratade om skruvat.se och att hon trodde att hon hade hittat rätt, men ville att jag skulle kolla tillsammans med henne för att få lite bekräftelse på att hon ser rätt. Haha, precis som om jag skulle haft någon aning. Jag har inte ens bil, liksom! Men vi får se om det hjälper något .. 

clue

One thought on “Bildelar och trötthet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.