En fullspäckad sommar

Nu i sommar har jag massor med reseplaner, vilka av er har också det? Jag ska åka till Frankrike med mina tjejkompisar och sedan till Göteborg för att fira min mammas födelsedag (hon är född och uppvuxen i just Göteborg). Sist men absolut inte minst ska jag åka till Kanarieöarna för en kompis bröllop i augusti. Jag är så peppad på alla de resorna men jag måste erkänna att det sliter en del på min ekonomi. Jag har tittat på smarta SMS-lån här och jag tror att det är ett bra alternativ för mig just nu. Jag tror alltid att det är bra att jämföra och göra lite undersökningar om olika lånegivare innan man bestämmer sig för någon. Jobba och tjäna pengar ska jag ju göra i höst och då har jag ingenting stort planerat alls så då kan jag leva billigt.

En vinge på ett flygplan
Två tjejer som äter

Leave a Reply

Your email address will not be published.