En glad skit, idag!

bir

Halloj alla glada!

Jag känner mig galet taggad idag, faktiskt! Det kan ju klart bero på att solen skiner, att jag har sovit i hela tio timmar i natt eller helt enkelt att jag längtar som en toka tills helgen då vi ska fira min kära lilla pappas födelsedag. Eller en kombination av allt! Jag är så himla glad att jag har hittat den perfekta presenten till honom, jag är liksom 100% säker på att han kommer bli super glad och det är man ju sällan när det handlar om födelsedagspresenter. Jag råkade nämligen höra honom säga till en kompis att han var tvungen att köpa nya jaktkläder från Swedteam men antagligen inte skulle hinna innan deras resa, så jag och mamma bestämde oss för att göra det till honom. Så vi har ett helt nytt ställ, till och med lite bättre än vad han skulle köpt själv! 

Ska bli så himla kul att se hans min när han öppnar det, eftersom han inte sagt något till någon av oss om det! Iiih! ♥︎

happ

4 thoughts on “En glad skit, idag!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.