En ledig dag!

Hej alla vänner!

Åh, vad jag känner mig inspirerad idag, alltså! Jag har en ledig dag så jag ligger fortfarande i sängen och surfar runt efter inspiration för mitt sovrum. Har sån himla lust att göra om så att det blir sådär perfekt, som jag aldrig får till det till. Så jag stannar nog i sängen i några timmar till, tror jag. Har redan varit uppe och hämtat vattenmelon och kaffe, det får hålla mig en stund. Sitter just nu på pinterest och har gjort en ny samling med bilder och sen är det bara att surfa runt efter nya saker.

inspo

inspo2

Det som är störigt är ju att jag inte är superrik just nu, så jag kan inte köpa allt det där som jag faktiskt vill. Det är ju inte så att jag bara kan låna 50000 och köpa nytt allt. Men man kan ju alltid drömma, det är ju viktigt att drömma för att låta kreativiteten flyga fritt! Hur har ni det, kära vänner? 

6 thoughts on “En ledig dag!”

  1. Jag är också så sugen på nytt nytt nytt just nu. Så inspirerad! Men jag är inte heller superrik, tvärtom. Så jag får drömma vidare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.