En ny accessoar piggar upp

Jag gick en sväng på stan igår och insåg att modet har förändrats en hel del sedan jag hade råd att shoppa loss senast. Klädinköp har helt enkelt inte blivit prioriterat i mitt liv. Jag gillar ju att resa att resa och har lagt mina pengar på det. Det är bättre att ha några favoriter i lite bättre kvalitet än många plagg som man bara använder en eller två gånger. Så min garderob är inte knökfull, men den innehåller endast väl använda älsklingskläder. Eftersom jag inte är så rik för tillfället heller så kom jag på den mycket smarta idén att köpa ett nytt mobilskal. Det är en sådan detalj som piggar upp och går att variera efter modets svängningar! Jag köpte ett supersnyggt Iphone 7 skal som jag tycker passar väldigt bra ihop med en av mina finaste tröjor.

Kläder på ställning

Leave a Reply

Your email address will not be published.