Extraknäck för att spara pengar

Letar du efter ett sätt att få ihop mer pengar varje månad? Att spara in på kostnader hemma eller generellt i vardagslivet kan bara spara dig en begränsad mängd pengar. Istället för att försvåra din vardag genom att dra ner på bekvämligheter kan det vara en bra idé att skaffa ett extra arbete. Det gjorde jag! Ett extraarbete ger mig inte bara mer pengar i kassan utan det öppnar också fler möjligheter för mig. Jag vill i framtiden arbeta med hotell men det är inte så lätt att hitta extrajobb inom detta. Jag fann dock flera lediga tjänster inom sociologi hos bemanning socionomer. Det var också här jag fann en ledig anställning i närheten av där jag bor och till en början var det bara ett extraknäck, men det gick vidare till en deltidstjänst. Just socionom är jag inte, men det fanns kontorsuppgifter jag kunde hjälpa till med. Jag hoppas på att så småningom kunna arbeta inom hotellområdet, som ni alla vet vid det här laget. Men just nu fungerar kontorsarbetet bra som extrajobb vid sidan av mina studier.

Sökte jobb via ett bemanningsföretag

Leave a Reply

Your email address will not be published.