Hoppas på en solig dag!

God morgon allihop!

Har ni sovit gott inatt? Det har jag, vill jag lova! Så himla skönt med en måndag som inte innebär skola eller något annat jobbigt. Planerna idag beror lite på vädret, min tanke igår var att jag skulle till parken och sola på förmiddagen, men vi får se hur soligt det blir. Sen ska jag möta upp Annie på lunch i stan. Hon tog examen i år och kommer flytta under sommaren, vilket inte alls är speciellt roligt för mig. Men det är ju ett ont måste om hon ska få sitt drömjobb. Hon använder sig av samma mäklarfirma som Stinas kille jobbar för, fast då en fastighetsmäklare partille. Jag hade aldrig ens hört talas om Partille innan Annie nämnde det, jag trodde först att det var i Frankrike. Haha! Tur jag inte ska bli geografilärare i alla fall! Nä, nu måste jag hoppa i duschen så jag kan sätta igång med dagen. Håll tummarna för fint väder så jag kan hänga i parken med glass, podcasts och en tidning eller två! 

 

dreams

Leave a Reply

Your email address will not be published.