In med det nya

Hej alla raringar! Hur har ni det? Själv är jag jättepeppad på att våren snart är här! Den här tiden på året blir jag alltid så motiverad att göra en riktig vårrensning. Det känns så skönt att sälja sånt som man inte vill ha längre och istället fylla hemmet med nya saker. Jag gillar verkligen idén att mitt hem representerar den jag är på insidan. Det är ganska spännande också eftersom att man hela tiden växer och förändras så det gäller att hitta kreativa sätt att få ens hem att växa med en så att säga. Även om man inte har råd att göra om helt och hållet så kan man göra mycket med nya prydnadssaker och andra inredningsdetaljer! Själv har jag har surfat runt och hittat en hel del saker från Bloomingville som verkligen lockar. Än så länge har jag bara idéer men förhoppningvis blir de snart verklighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.