Kom nu sommaren!

Hej alla finisar! ♥︎

Hur mår ni en dag som denna? Jag tycker tiden rusar förbi på tok för snabbt nu. Men jag tror det beror på att vädret har varit så himla konstigt. En vanlig juli-månad spenderas ju utomhus hela tiden, man brukar ju hitta på mer varje dag, trots att man jobbar eller har annat att fixa med på dagarna. Men nu när det inte har varit så varmt som det borde så känns det som alla har blivit lite höstiga i sitt beteende. När man liksom håller sig hemma och kollar film och sånt, då rinner ju tiden igenom ens fingrar.

time

Men nu ska jag försöka ändra på det, tänkte jag. Jag får väl vara den som drar i det tills alla andra kommer ifatt. Haha! I kväll tänkte jag fråga tjejerna om vi inte skulle ta och gå ut och ta en AW och hoppas på att solen tittar fram även ikväll. Men innan dess ska jag faktiskt klicka hem några nya skärbrädor. Jag upptäckte igår att mina verkligen behöver bytas ut. Jag plockade liksom ut dem ut diskmaskinen och de såg inte ens rena ut, helt gula och missfärgade. Så nu ska jag lägga lite mer pengar på nya som faktiskt håller sig lite längre. Känns ju så himla ofräscht att hacka sallad på en “smutsig” skärbräda ju.

Vad ska ni göra idag, kära ni?

 

One thought on “Kom nu sommaren!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.