Låna pengar snabbt

Jag har läst om många som säger att snabblån/sms-lån endast är dåligt. Ja, lånen har hög ränta och ja, det är inget man ska använda sig av hela tiden såklart. MEN. Jag har själv flera gånger i livet befunnit mig i kniviga situationer vad gäller pengar. Min lön har inte alltid varit stabil, och vissa månader har det varit svårt att få ihop till hyra, räkningar och mat med mera. Trots god planering. Då har snabblån varit min räddning.

Att ta lån är inget man ska skämmas över, och så länge man har en bra återbetalningsplan och inte lånar till onödiga saker tycker jag att ett snabblån kan löna sig. Det viktiga är att det inte blir en vana eller ett beroende – då kan man ligga illa till. Men fattas två tusenlappar i kassan för månaden kan ett litet lån minska stressen.

Vad har ni för tankar kring lån, och i synnerhet snabblån?

Att låna pengar

Leave a Reply

Your email address will not be published.