Njuta av lugnet!

Hej alla vänner!

Kom precis hem från en snabb promenad och ska nu göra en smoothie och en äggmacka. Det blir en relativt lugn dag idag då jag bara ska korreläna några texter som vi ska lämna in. Känns så himla skönt att inte ha 1000 punkter på att göra-listan för en gångs skull så idag ska jag verkligen försöka njuta lite av lugnet. Efter frukosten ska jag försöka klicka hem en riktigt bra inpackning till håret, känns som mitt stackars hår verkligen behöver en liten boost. Särskilt innan sommaren drar igång på riktigt. För det är helt galet egentligen, hur mycket solen och havsvattnet sliter på en hår. Just nu står det mellan de här två: 

maca2

mca

Himla svårt att bestämma sig bara, Macadamia är den som allra flest rekommenderar, men jag vet inte jag. Kanske skulle jag köpt båda två? Vi har ju en lång sommar framför oss, förhoppningsvis! Vilken tror ni är bäst av dem?

Leave a Reply

Your email address will not be published.