Plugg, plugg och plugg!

Hej alla finisar!

Usch och fy vad jag har mycket i skolan nu, alltså! Det är ju sista delkursen på terminen så det är ju förståeligt att man känner sig ganska .. överväldigad. Det är ju mycket som ska hinnas lämnas in innan sommarlovet börjar så det är ju egentligen bara att köra. Men utöver plugget och allt stress med det så har jag även fått problem med bilen.. Precis som med Elins bil så känner jag ju mig helt borttappad. Men jag lyckades få ut en lista från min mekaniker på de tre delarna som jag behövde köpa. Två av dem var lite enkla saker, men det tredje var en sån här topplockspackning. Precis som om jag hade haft någon som helst aning om jag köpt rätt om det inte vore för att jag mailade med pappa och bad om hjälp. Jag borde verkligen lära mig lite mer om bilar om jag någonsin ska kunna vara helt självständig med det här. Kanske skulle jag köpt en bok eller något med “bilens grunder”, eller något sånt. Hur har alla ni som faktiskt kan lärt er? Måste man brinna för det, liksom? Nä, nu får jag fortsätta med plugget och tänka på bilkunskaper i andra hand. Hoppas ni mår bra! 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Leave a Reply

Your email address will not be published.