Sala Silvergruva hotell

Jag tror verkligen på idén om att skapa ett annorlunda hotell för att slå igenom. Det gäller bara att komma på en bra idé för att få folk att vilja vallfärda till just det hotellet. Ta som ishotellet i Jukkasjärvi dit folk från hela världen reser enkom för att besöka hotellet. Trähotell är någon annat som blivit populärt och finns över hela världen. För min del får jag jämföra lån på zensum och börja med något mindre eftersom jag inte har råd att köpa ett hotell i en populär storstad med stort kundunderlag. Ett annat häftigt hotell är Sala Silvergruva hotell där sviten ligger långt ner under marken. Det tar fem minuter att åka ner med hissen och sedan är du utrustad med en kommunikationsradio för att nå personalen. Sala silvergruva togs i drift på 1400-talet och själva sviten är 155 meter under jorden. En riktigt smart idé, nu ska jag bara köpa en historisk gruva jag med 😉

Räls i en ort
Tackor av silver

Leave a Reply

Your email address will not be published.