Skapa eget SPA

November kan verkligen vara årets mörkaste och tråkigaste månad. För att muntra upp oss och för att bryta vintertristessen har jag och några kompisar haft som tradition att ta in på hotell med SPA ett par dagar. Men i år blir det ju ingenting med detta på grund av corona. Därför tänkte jag att om jag inte kan ta mig till ett SPA-hotell så får det komma till mig. Vad är det då som representerar känslan av lyx man får när man är på hotell och SPA? För mig är det en stor frukostbuffé med massa färsk frukt, bubbel, mjuka handdukar, lugn och ro, massage och hudvård. Så inför helgen har jag laddat upp med massa färska blåbär, hallon, passionsfrukt, annans, mango och papaya som ska läggas upp på ett fat. Har också köpt ansiktsmasker, badbomber och hårinpackningar som ska avnjutas tillsammans med en färsk spellista med avslappnande musik och doftljus. När jag är mjuk och len som en bebis blir det en mjuk morgonrock och massa film tillsammans med min massagedyna och ett glas bubbel. Mitt framtida hotell kommer garanterat att innehålla en lyxig SPA-avdelning!

Badkar med ljus, handduk och badbomb

Leave a Reply

Your email address will not be published.