Skapa egna minnen från dina resor med en scrapbook

Jag gillar som ni vet att resa, och en kul sak med resandet är alla fina minnen man tar med sig. Det kan vara fysisk minnen, så som souvenirer men ofta är det också alla de mentala minnena från upplevelserna på resan. I somras var jag på ett bröllop på Kanarieöarna, på Teneriffa närmare bestämt och innan resan bestämde jag mig för att göra en scrapbook från den resan. En scrapbook är en slags pysselbok du gör själv, där du kan klistra in bilder och liknande från resan tillsammans med små texter för att minnas. Eftersom jag är väldigt intresserad av hotell blev det mycket bilder från det vackra hotellet vi bodde på. Du kan även spara exempelvis biljetter från olika utflykter, en flyer från en restaurang du älskade eller liknande. Bara din fantasi sätter gränser. Det enda du behöver är en snygg bok samt massa fina pennor i olika färger, och lite kreativitet såklart. Det här var faktiskt riktigt roligt och någonting jag troligtvis kommer göra igen på olika, lite speciella, resor.

Pysselmaterial till en scrapbook

Leave a Reply

Your email address will not be published.