Skydda din dator mot angrepp

Det finns dagar när livet är allt annat än roligt och i dag är en sådan dag. Jag satt och jobbade med en uppgift om olika bokningsprogram då jag utbildar mig för att kunna öppna ett eget hotell. Vi skulle välja ut ett som vi kunde tänka oss att använda i en framtida verksamhet och motivera vårt val. Precis när jag skulle ladda ner en provversion av ett bokningsprogram pep datorn till och jag möttes av en klassisk blåskärm. Det spelade ingen roll vad jag gjorde då det inte fungerade. Jag ringde till min kompis som är It-tekniker och hon kom efter jobbet för att ta en titt på datorn. Hon tittade på mig och undrade varför jag inte hade något virusprogram installerat. Pinsamt, det hade jag glömt att göra. Hon lyckades få liv i min sjukling och kickade ut viruset. Det första jag gjorde när hon var klar var att köpa och ladda ner ett bra antivirus, för att undvika framtida attacker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.