Stressig tid nu!

Hej alla vänner! ♥︎

Fy, vad jag stressar just nu, alltså! Det är alltid en lika stor chock när terminer kommer igång på riktigt. Jag vet ju vad jag ska förvänta mig men ändå stressar jag upp mig som en toka! Jag ska dock försöka sätta mig ner ikväll och verkligen försöka att planera upp min tid lite bättre. Det är ju det enda som hjälper mot min stress, att planera upp hur jag ska hinna allting. Jag ska även försöka hitta en födelsedagspresent till Jesper som vi ska fira om ett par veckor. Jag tror att jag ska kolla vad det finns för olika som skulle passa honom. Känns som det är det roligaste att ge bort när det inte finns något speciellt som han önskar sig. Dessutom älskar han matprovningar och whiskey, så det finns garanterat något som passar honom!

Hur mår ni? Stressar ni lika mycket som jag av livet?

stre

2 thoughts on “Stressig tid nu!”

 1. Att sressa hjälper inte! Fundera över vad som känns extra mycket, se om det är något du kan ta bort och gör det du tycker om.
  Nu är jag ju pensionär sedan några år tillbaka så stressen är helt borta.
  Men jag minns när jag dels pluggade och även när jag hade döttrara små, tvillingar, och jobbade mer än full tid.
  Stressad var jag inte. Dock organiserad och döttrarna somnade vid 19 tiden så kvällarna var “lediga”.
  Men en del att göra var det under många år; döttrarnas aktiviteter från det de var fem, våra fritidsintressen, resor, hem, vänner och jobb.
  Hoppas stressen försvinner och att du kan ta bort det du länner dig stressad av.

Leave a Reply

Your email address will not be published.