Tjejen bakom tangenterna

 

väl

I den här bloggen skriver jag, Isabelle om mitt liv och min funderingar. Jag är en ambitiös tjej i den senare 20-årsåldern. Börjar faktiskt närma mig 30, vilket skrämmer mig lite. Efter jag slutade skolan så har jag flängt runt i större delen av världen och upplevt alla äventyr man kan tänka sig. Jag kände att jag var tvungen att göra det innan jag faktiskt påbörjade mitt liv.

Alla mina resor och upplevelser hjälpte till att forma mina drömmar som är, som ni kanske förstår utav namnet på min blogg, att öppna mitt alldeles egna hotell. Just nu utbildar jag mig för att efter examen börja förverkliga mina drömmar.

Frågan som fortfarande är obesvarad är i vilket land jag kommer hamna, då drömmen alltid har varit den engelska landsbygden. Men som många av oss vet så är konkurrensen i just England extremt tuff när det gäller B&Bs och hotell. Kanske skulle man satsa på Spanien eller Italien istället? Eller varför inte Sverige?

Här i bloggen kommer ni alltså få följa med med mig på min resa till drömmen, men kommer så klart även skriva om de vardagliga sakerna som man ju upplever varje dag hela tiden också.

Hoppas ni hänger med!

isabell