Underbara Ibiza <3

För ett par år sedan var jag på Ibiza med några tjejkompisar. Då var det mest hålligång och barbesök fast även lite rundturer till öns vackra stränder. Sen förlorade Ibiza sin dragningskraft och man hörde aldrig något om ön. Nu har det börjat pratas om ön igen och den är riktigt trendig igen. Säkert har den genomgått en förvandling eftersom klientelet nu är ett annat då det är mycket så kallat innefolk som håller till där. Jag har en dröm både om att köpa hus i Spanien och även starta en hotellrörelse där. Kanske Ibiza vore en bra plats? Jag vet inte varför, men jag har börjat känna en dragning dit igen och när jag ser på mina gamla kort därifrån igen förstår jag att jag missade massor av sevärdheter eftersom vi ofta sov bort halva dagarna. Jag längtar verkligen dit igen och inom en snar framtid ska jag dit och då ska jag verkligen uppleva hela ön. Kan ni tänka er att lilla Ibiza har hela 56 stränder! Även landsbygden med ekologiska odlingar och små lantbrukshotell, så kallad agroturismo, måste upplevas.

Längtan till Ibiza

Leave a Reply

Your email address will not be published.