Låna pengar snabbt

Jag har läst om många som säger att snabblån/sms-lån endast är dåligt. Ja, lånen har hög ränta och ja, det är inget man ska använda sig av hela tiden såklart. MEN. Jag har själv flera gånger i livet befunnit mig i kniviga situationer vad gäller pengar. Min lön har inte alltid varit stabil, och vissa månader har det varit svårt att få ihop till hyra, räkningar och mat med mera. Trots god planering. Då har snabblån varit min räddning.

Att ta lån är inget man ska skämmas över, och så länge man har en bra återbetalningsplan och inte lånar till onödiga saker tycker jag att ett snabblån kan löna sig. Det viktiga är att det inte blir en vana eller ett beroende – då kan man ligga illa till. Men fattas två tusenlappar i kassan för månaden kan ett litet lån minska stressen.

Vad har ni för tankar kring lån, och i synnerhet snabblån?

Att låna pengar

Välkommen november! ♡

hejj

Hej alla raringar!

Hur mår ni idag? Tänk att vi har gått in i november redan, alltså! På ett sätt känns det riktigt mysigt att december nu kommer närma sig med stormsteg, men samtidigt så blir jag i vanlig ordning riktigt stressad över att tiden går för fort. Det är ju en himla massa att göra i skolan innan julledigheten, som ju egentligen inte kommer vara helt ledig. Jag vet redan nu att jag kommer ha att läsa för att komma ikapp, så det är bara att förbereda sig på det. Men nu får man äntligen börja planera för julklappar och allt mys man ska hinna göra i förberedelser för julen. Så som allt bakande! Hoppas ni mår superbra, kära vänner !

christ

Fredagsbukett!

rosor

Hej alla fredagsfirare!

Vad gör ni för mysigt ikväll? Jag har precis kommit hem från en shoppingrunda tillsammans med Jennifer. Det blev en fredagsbukett och ett nytt nagellack. Men mysigt att promenera runt lite på stan i höstkylan. Nu har jag städat undan lite här hemma och satt på mysig musik. Nu ska det firas fredag och jag har planer för en riktigt mysig hemmakväll idag, jag!

Jag hoppas ni får en riktigt mysig helg, allihop! ♥︎

Helgens planer!

smile

Hej alla raringar! ♥︎

Åh, så underbart att det äntligen är helg igen! Dock har jag en del att läsa nu till helgen, men det är ju ändå helg! Jag ska strax bege mig till pizzerian och möta upp Annie för middag. Vi har ett grupparbete nu, så jag kände att vi borde lära känna varandra lite också. Så det blir middag med henne, sen möter jag upp några andra vänner och tar någon drink. Dock ska jag i säng tidigt så att jag inte sover bort hela dagen i morgon. Tänkte att jag ska lägga förmiddagen i morgon på plugget så jag har eftermiddagen och kvällen ledig. Hoppas jag orkar! Vad är era planer för helgen?

 

En ledig dag!

Hej alla vänner!

Åh, vad jag känner mig inspirerad idag, alltså! Jag har en ledig dag så jag ligger fortfarande i sängen och surfar runt efter inspiration för mitt sovrum. Har sån himla lust att göra om så att det blir sådär perfekt, som jag aldrig får till det till. Så jag stannar nog i sängen i några timmar till, tror jag. Har redan varit uppe och hämtat vattenmelon och kaffe, det får hålla mig en stund. Sitter just nu på pinterest och har gjort en ny samling med bilder och sen är det bara att surfa runt efter nya saker.

inspo

inspo2

Det som är störigt är ju att jag inte är superrik just nu, så jag kan inte köpa allt det där som jag faktiskt vill. Det är ju inte så att jag bara kan låna 50000 och köpa nytt allt. Men man kan ju alltid drömma, det är ju viktigt att drömma för att låta kreativiteten flyga fritt! Hur har ni det, kära vänner? 

Stressig tid nu!

Hej alla vänner! ♥︎

Fy, vad jag stressar just nu, alltså! Det är alltid en lika stor chock när terminer kommer igång på riktigt. Jag vet ju vad jag ska förvänta mig men ändå stressar jag upp mig som en toka! Jag ska dock försöka sätta mig ner ikväll och verkligen försöka att planera upp min tid lite bättre. Det är ju det enda som hjälper mot min stress, att planera upp hur jag ska hinna allting. Jag ska även försöka hitta en födelsedagspresent till Jesper som vi ska fira om ett par veckor. Jag tror att jag ska kolla vad det finns för olika som skulle passa honom. Känns som det är det roligaste att ge bort när det inte finns något speciellt som han önskar sig. Dessutom älskar han matprovningar och whiskey, så det finns garanterat något som passar honom!

Hur mår ni? Stressar ni lika mycket som jag av livet?

stre

Bättre sent än aldrig!

bron

Alltså, varför har ingen sagt till mig hur himla bra Bron är? Jag har hört om den ett tag, så klart, men jag trodde det skulle vara en ganska långtråkig SVT-serie. Men i förra veckan började jag kolla och jag är helt besatt nu. Dock har jag bara sett första säsongen och jag har redan blivit spolad med både det ena och det andra. Så istället för att göra någon annan lika irriterad så säger jag nu Spoiler alert! Jag tycker det är så himla tråkigt att jag nu vet att Martin inte kommer vara med i framtiden, jag som fastnat för honom som mest. Jag har sett andra saker där han är med där han har spelat skurken så att säga, så det är så himla kul att se honom så sympatisk som han är i Bron. Så jäkla skicklig skådespelare! Har ni sett Bron?

Söndagsmys!

sund

God morgon söndag!

Åh, så himla mysigt det är att ha en hel söndag ledig. Har verkligen inte en endaste plan idag, så ska nog spendera så länge jag kan i sängen. Har redan ätit frukost här och ligger nu och surfar lite. Tänker att jag vill hitta ett par stövlar inför hösten, redan nu. Det gäller ju att passa på med sånt här som man inte har tid med när skolan har kommit igång igen. Jag vet hur jag blir, stressar upp mig och tror inte jag har tid med ett liv utanför studierna. Även fast det inte är så, såklart! Men sån är jag ..

Hur mår ni idag?