Världens bästa Spa 2020

Jag låter mig inspireras av andra i jakten på att skapa mitt drömhotell. Ett ställe jag verkligen vill besöka är Stobo Castle Health Spa som vann utmärkelsen världens bästa spa 2020. Jag tror att som hotellägare att det är viktigt att kunna erbjuda gästerna något mer än bara en säng, och spa är ju fantastiskt härligt. Stobo Castle Health Spa finns i Skottland och det är ett lyxigt spa med svenskt bastu, panoramautsikt över det skotska landskapet samt en ozon-pool, ozon används istället för klor att rengöra poolen med. Stobo Castle är ett slott som byggdes i början av 1800-talet även om det ser betydligt äldre ut än så. Jag har inte varit där själv men jag hoppas att få njuta av deras spa när corona-restriktionerna släpper. Jag har lagt mina lån hos zensum AB och på så vis fått ner månadskostnaden samt att jag inte roar mig lika ofta som tidigare, så en lyxigare inspirationsresa kommer jag allt ha råd med.

Naturbild från skotskt landskap

Leave a Reply

Your email address will not be published.